marți, 27 ianuarie 2015

Queens

Ştiu cum să se afişeze, pentru a da orice impresie, ştiu ce trebuie să vorbească pentru a cuceri. Şi când mă refer la cucerit nu mă refer la bărbaţi ci la un regat -pentru că teritoriu suna prea masculin.
Un alt farmec pe care îl deţin este zâmbetul şi ochii ce mereu ştiu să hipnotizeze cu sclipirile lor de foc. Să nu uităm însă de faptul că ele mereu pot vedea ceva incredibil în ceea ce alţii nu găsesc o fărâmă de frumos. Din abisul întunecat şi negru pentru ele poate răsări o rază de o strălucire impecabilă. Ele au simţul detaliului şi nelipsita bucurie care vine odată cu el. Sunt unice însă atât de comune şi asemănătoare ca o rochie de bal medieval. Toate au corset şi sunt înfoiate însă culorile şi modelul cusut manual face marea diferenţă. La suprafaţă găseşti ceva gingaş ce nu există prin altă parte, însă în interior au o tărie de războinice amazoane. Oricât de mult ai căuta în lumea asta o asemănare cu ele nu vei găsi.
Sunt unice. Sunt reginele. Fiecare femeie este o regină, regina propriului său regat. Asta dacă nu abdică de la tron în favoarea iubirii, să se lase conduse de "regele" ce de abia aşteaptă să preia puterea. Toţi pândesc tronul gata să îl ia în primire, însă de multe ori tronul nu este pentru ei.
Unele se retrag din domnie din simpla lipsă de interes, altele ţin şi cu dinţii de această putere şi nu cedează nici în cele mai crâncene momente, indiferent de rival.
În lumea mea femeile deţin controlul şi mereu va fi astfel, cu bună ştiinţă şi recunoaştere sau nu.
Păşesc fin, au gust dulce amărui şi nu le poţi uita sau evita când trec prin viaţa ta. Lumea este dependentă de ele fără măcar să ştie, atât de atente sunt ele la mişcările lor fine de strategie. Sunt adevărate stăpâne chiar şi în inocenţa lor.



sheplanet.com
tumblr.com
fanpop.com









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu